субота, 06 вересня 2014 16:51

У Донецьку терористи намагалися влаштувати "переворот" - Тимчук

У Донецьку терористи намагалися влаштувати "переворот" - Тимчук
Фото: joinfo.ua

Ватажки "ДНР" спробували вчинити "державний переворот" у Донецьку і заарештувати один одного, поки їх вище керівництво було на переговорах у Мінську. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук.

"ДНР" вкотре довела свою африканську сутність. Тільки керівництво цієї терористичної організації поперли на переговори до Мінська, як у "ДНР" відбулася спроба, як назвав її "міністр держбезпеки ДНР" Льонька Баранов, "державного перевороту", - написав він.

Тимчук розповів, як Баранов скаржився, що якийсь пройдисвіт Володимир Акінфеєв, "дружбан і товариш по чарці нинішніх ватажків "ДНР", спробував захопити в Донецьку "владу".

"Він "відсторонив від посад кілька міністрів", виписав ордера на арешт "активістів ДНР" і посадив у підвал секретарку Баранова (я так розумію, секретарка Баранова - це символ "державної влади" в "ДНР"). Що тут можна сказати. Вовку Акінфеєва цілком можна зрозуміти: йому теж покерувати хочеться. Що, всяким баригам можна, а йому не можна?", - зазначив координатор "ІС".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку терористи намагалися влаштувати "переворот" - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути