вівторок, 24 червня 2014 12:48

У Донецьку бойовики напали на автозак і звільнили двох в'язнів — ЗМІ

У Донецьку бойовики напали на автозак і звільнили двох в'язнів — ЗМІ
Фото: google.com.ua

Невідомі озброєні люди напали на автозак і відбили у конвою двох підслідних у Донецьку 23 червня.

Про це Острову повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Конвойний наряд з семи працівників разом з начальником конвою везли на спецавтобусі 12 слідчо-заарештованих з Куйбишевського районного суду міста в СІЗО", - розповів співрозмовник.

По дорозі в слідчий ізолятор спецавтобус обігнав і перегородив рух легковий автомобіль, з якого вийшли два невідомих чоловіки у камуфляжній формі, у чорних масках на обличчі і озброєні автоматичною зброєю.

Після цього відразу ж під'їхав мікроавтобус, з якого вийшли ще чотири людини, також у камуфляжній формі, масках і озброєні автоматами.

"Ці люди під загрозою застосування зброї блокували конвоїрів. Після цього невідомі особи забрали у начальника конвою ключі від спецкамери автомобіля, де перебували в'язні, і вивели двох підслідних. Після чого посадили їх у свої машини і відвезли в невідомому напрямку", - розповів правоохоронець.

Також співрозмовник розповів, що конвойний загін був озброєний. Але невідомі особи не забрали зброю у працівників конвою. "Усі спецзасоби хлопців на місці. Ніяких тілесних ушкоджень працівники конвою не отримали. Ніхто не постраждав", - говорить він.

Крім того, за даними співрозмовника, підслідні, які відбили у конвою невідомі, звинувачуються у вчиненні злочину за деякими статтями Кримінального кодексу: "Незаконне заволодіння автотранспортом", "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", "Викрадення, привласнення, вимагання документів".

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку бойовики напали на автозак і звільнили двох в'язнів — ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути