вівторок, 21 травня 2013 20:40

На Черкащині вбили 72-річну народну цілительку

16 травня житель села Нечаївка, що на Черкащині, знайшов 72-річну Катерину Білан та її 67-річну сусідку із ножовими пораненнями. За фактом подвійного вбивства міліція відкрила кримінальне провадження. Тривають оперативно-слідчі дії.

 

"Наразі задіяні усі підрозділи карного розшуку, Черкаський райвідділ, експерти-криміналісти, працівники ДАІ, дільничі інспектори. Встановлено, що з будинку загиблих зникли два золоті ланцюжки, два хрестики і сережки", - повідомила Наталія Таран, начальник відділу зв'язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області.

Працівникам міліції вдалося скласти фоторобот злочинця. За описом ним є чоловік 20-25 років худорлявої статури, зріст приблизно 168 см, має овальне обличчя, легку неголеність. Був одягнений у камуфляжний костюм, на голові - бандана чорного кольору. На обличчі була зав'язана хустина.

Катерина Білан була цілителькою.

"Цілий тиждень у нас в селі міліція допитує людей і перевіряє двори, - повідомила працівниця сільської ради. Не назвалася, тому що правоохоронці заборонили давати будь-які коментарі. - До Катерини йшло багато людей і лікувала вона за символічну плату. Наживи вона ніякої з того не мала. А нашим односельчанам можна було прийти до неї в будь-який час і масаж вона робила безкоштовно. Вона нікому не зробила ніякої шкоди. Просто зараз є такі молоді люди, наркомани всілякі, яким треба гроші — ото вони й поживитися хотіли".

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині вбили 72-річну народну цілительку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути