Ексклюзиви
вівторок, 23 квітня 2013 21:25

В центрі Києва зарізали чоловіка перед вікнами лікарні
10

Фото: Фото: Андрій Жигайло

23 квітня, в центрі Києва посеред вулиці вбили чоловіка. Злочин трапився біля будинку №23 по вулиці Саксаганського. За словами очевидців, біля арки будинку виникла сварка між загиблим та двома невідомими. Невідомі вдарили чоловіка ножем у груди та втекли. Усе трапилось перед вікнами приватної медичної клініки.

Закривавлене тіло побачили перехожі. Біля нього лежали закривавлений револьвер, папка з документами та окуляри. Очевидці викликали міліцію та швидку допомогу. У чоловіка знайшли документи на ім'я Анатолія Парфенюка, 1978 року народження.

"Я прямувала на роботу по вулиці Саксаганського. Дивлюся лежить чоловік у калюжі крові. Він ворушився, мабуть, просив про допомогу. Поруч валялися розбиті окуляри, гаманець. Перша реакція була - це кудись дзвонити. Я побачила хлопця у білій сорочці, потім з'ясувала, що він менеджер закладу і його звати Сергій. Він вже викликав швидку. Поки всі їхали, ми пощупали пульс чоловіка, він був живий. Викликали міліцію і швидку, але ми думали, як ще допомогти людині", - розповіла очевидець Елизавета Татаріна.

За її словами, через дорогу від місця пригоди розташована приватна клініка "Healthy&Happy".

"Менеджер побіг у клініку, щоб лікарі надали першу медичну допомогу людині, яка вмирає на тротуарі, поки їде швидка. Цей хлопець повернувся через три хвилини, а у клініці йому пояснили, що вона приватна і не зобов'язана нікому допомагати, а всі прийоми за попереднім записом. Ми дочекалися міліцію і змусили міліціонерів сходити у цю клініку. Людина ще дихала. Але правоохоронця теж послали, оскільки сказали, що немає вільних лікарів. З тих пір пройшло хвилин 20. Після чого я пішла у клініку і почала говорити, що я журналіст і зараз буде купа камер. Тільки після цього почалось хоч якесь ворушіння. Пообіцяли зв'язатися з директором клініки і через 5 хвилин вийшов лікар, але допомогу надавати було вже пізно", - розповіла Татаріна.

Швидка приїхала після за 20 хвилин, але тільки константували смерть. Слідчі понад шість годин досліджували місце вбивства. Як стало відомо, у звя`зку з вбивством, міліція оголосила в розшук автомобіль "Лексус", на якому можливо пересувались зловмисники.

Чоловік загинув від отриманого ножового поранення, кажуть у столичній міліції. Там підтвердили, що поряд з чоловіком був пістолет, однак на місці події не було стрілянини.

"Чоловік помер на місці від отриманого ножового поранення в область грудної клітини. За словами очевидців, поранення стало результатом бійки між загиблим чоловіком та двома невстановленими особами", - розповіли у прес-службі МВС столиці.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Києва зарізали чоловіка перед вікнами лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути