понеділок, 09 грудня 2013 03:37

У Бразилії футбольні фани влаштували криваву бійку під час матчу

Під час матчу останнього туру бразильської Серії А між командами "Атлетіко Паранаенсе" і "Васко да Гама" сталася масова бійка за участю вболівальників. Гра була перервана на годину.

На 17-й хвилині першого тайму господарі відкрили рахунок. Вболівальники "Атлетіко" почали глузувати з гостей, оскільки "Васко" стояв на виліт у Серію В. Фанати гостей вирішили розібратися з уболівальниками "Атлетіко" по-чоловічому. І на трибунах "Джойнвіль Арени" почалася масова бійня. В хід йшли навіть дошки та палиці, повідомляє Globoesporte.

Автор: Фото: Reuters
 

Футболісти спробували заспокоїти вболівальників, але ті не слухали їх. Поліція втрутилася в сутички за кілька хвилин після початку бійні, оскільки правоохоронці перебували за межами стадіону.

Безпеку вболівальників забезпечували 80 співробітників приватної охоронної фірми, які не зуміли запобігти бійці.

Внаслідок сутичок четверо вболівальників потрапили в лікарню. Один фанат, що впав зі сходів на секторі, був доставлений у лікарню вертольотом з травмою голови. Йому одразу провели комп'ютерну томографію. Життю фаната нічого не загрожує, стверджують лікарі. Троє інших вболівальників відбулися незначними травмами.

Гра була поновлена через 70 хвилин після бійки. У підсумку, "Атлетіко Паранаенсе" переміг з рахунком 5:1, а "Васко да Гама" вилетів у Серію В.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії футбольні фани влаштували криваву бійку під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути