понеділок, 11 червня 2012 11:25

У Бородянці літак з парашутистами упав на поле

О 10:40, 10 червня, поблизу Бородянки Київської області через сильний дощ та пориві вітру, під час виконання парашутних стрибків на аеродромі „Бородянка" здійснив жорстку аварійну посадку на полі літак Л-410, що належить Українській школі пілотів.

Про це повідомили у прес-службі МНС.

На місці події працює оперативна група Головного територіального управління МНС України у Київській області на чолі з тимчасово виконуючим обовязки начальника ГТУ генерал-майором служби цивільного захисту Олександром Мазіліним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура порушила кримінальну справу щодо загиблих у літаку в Бородянці

Як повідомлялось раніше, 5 осіб загинуло та 15 - постраждало (серед них громадянин Австрії). Їх з травмами різних ступенів важкості госпіталізовано до Бородянської центральної районної лікарні. Троє постраждалих у важкому стані, 11 - у середньому. Іноземний громадянин за власним бажанням був госпіталізований до приватної медичної клініки.

Бородянський аеродром - дуже невеликий і призначений тільки для прийому легких літаків і вертольотів. На аеродромі базується тільки парашутний спортивний клуб Університету фізкультури. Всі постраждалі під час аварії - члени клубу та їх гості.

Зараз ви читаєте новину «У Бородянці літак з парашутистами упав на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути