середа, 21 березня 2012 12:21

Ужгородський "мажор" поламав пенсіонеру ребра

Ужгородський "мажор" поламав пенсіонеру ребра

Прокуратура Ужгорода порушила кримінальну справу щодо побиття двох пенсіонерів. 2 лютого 77-річний Йосип Микайло разом із своїм товаришем поверталися із магазину. Біля аптеки на тротуарі стояв припаркований джип. Коли до нього підійшов водій, пенсіонери дали йому зауваження, про те що не можна пройти нормально по тротуару. У відповідь власник авто вдарив Йосипа Михайловича в груди, а його товариша в обличчя. Першого госпіталізували із переломами ребер.

"В прокуратурі кажуть, що кримінальну справу порушили за статтею 122 (умисне тілесне пошкодження середньої тяжкості. Передбачає покарання у вигляді виправних робіт до двох років або позбавленням волі до трьох років, - ред.). Але імені того чоловіка не називають. Прикривають його. То напевно якийсь депутат. До мене вже два рази приходили люди, показували посвідчення помічників депутатів. Пропонували 500 доларів. Я відмовився. Не хочу, щоб справу зам'яли," - розповів син потерпілого Роберт Микайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний працівник прокуратури на джипі давив людей на базарі в Одесі

Пенсіонеру зробили кілька операцій. В ребра вставили металеві саморізи. З лікарні вже виписали. Сім'я Микайлів проживає в 4-кімнатній квартирі ужгородського вокзалу.

"Я не знаю, як із всім справитися. У мене мати лежить після інсульту, тепер ще за батьком доглядати. Ми з дружиною не встигаємо за всім дивитися. Кожного дня ходжу на роботу. Працюю на заводі "Джейбіл". Там майструємо тюнери. Якщо винного не накажуть, буду подавати у вищі суди," - обурюється Роберт.

"Факт побиття Йосипа Микайла дійсно був і проти його насильника порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 122. Ім'я обвинувачуваного вам назвати не можу через таємницю слідства," - повідомили у прес-службі Ужгородської прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородський "мажор" поламав пенсіонеру ребра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути