понеділок, 23 квітня 2012 10:06

Жахлива аварія у Криму: у зіткненні мікроавтобусу і маршрутки загинули 6 людей

23 квітня о 07:20 в МНС Красноперекопська надійшло повідомлення про серйозну ДТП в районі села Воронцовка. За інформацією осіб, що повідомили про ДТП, на перехресті "Чорноморське - Красноперекопськ-Сімферополь" зіткнулися маршрутне таксі і вантажний мікроавтобус "Мерседес" з причепом.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

До місця події негайно було направлено одне відділення пожежно-рятувальної служби на аварійно-рятувальному автомобілі. Рятувальники і прибулі одночасно на трьох автомобілях швидкої допомоги медики надавали допомогу 9 постраждалим пасажирам.

"За словами очевидців "Мерседес" дуже сильно вдарив маршрутне таксі в правий бік, від удару маршрутка перекинулася двічі, при цьому декілька пасажирів вилітали з салону і отримали травми несумісні з життям. Усього в автомобілі "Газель" знаходилося 13 осіб, з яких 4 людини загинули на місці ДТП, п'ятий загинув у машині швидкої допомоги. В Красноперекопської міської лікарні перебуває 9 осіб постраждалих (8 пасажирів і водій "Мерседеса"), причому 5 осіб з них знаходяться в реанімації, у вкрай важкому стані)", - повідомили у прес-службі МНС.

За попередньою інформацією маршрутне таксі слідувало з Армянську до Сімферополя, а вантажо-пасажирський бус "Мерседес" повертався в Київ з Черноморского, де проводилося ралі.

В даний час на місці події працюють ДАІ, прокуратура, МНС. Ситуація знаходиться на контролі ГТУ МНС в АР Крим.

 

Зараз ви читаєте новину «Жахлива аварія у Криму: у зіткненні мікроавтобусу і маршрутки загинули 6 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути