середа, 14 вересня 2011 11:08

Усіх загиблих в авіакатастрофі під Ярославлем вдалося впізнати

Усіх загиблих в авіакатастрофі під Ярославлем вдалося впізнати

Упізнано всіх загиблих в катастрофі Як-42 під Ярославлем, повідомляє представник Слідчого комітету Росії по Ярославській області. Більшість загиблих в авіакатастрофі були впізнанні ще кілька днів тому, проте завершення цієї процедури затягнулося через необхідність декількох ДНК-експертиз.

За словами джерела, видача тіл загиблих родичам завершена. В даний час тривають допити свідків падіння літака - вже допитано більше 50 осіб.

Літак Як-42, на якому летіла хокейна команда "Локомотив", розбився 7 вересня в 16:02 при вильоті з ярославського аеропорту "Туношна". При зльоті літак не зміг набрати висоту, врізався в антену маяка і впав на землю.

В авіакатастрофі загинули 44 людини з 45, що знаходилися на борту. Єдиний, хто вижив - бортінженер Олександр Сизов - знаходиться в Інституті імені Скліфосовського у Москві в стані середнього ступеня тяжкості. 13 вересня він був переведений з реанімації в звичайну палату.

Зараз ви читаєте новину «Усіх загиблих в авіакатастрофі під Ярославлем вдалося впізнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути