вівторок, 20 січня 2015 09:52

Українські партизани ліквідували російського генерала
2

Партизанський загін "Тіні", що діяв раніше на південному сході Донецької області, продовжує мститися за обстріляний під Волновахою автобус з мирними громадянами.

Про це у Facebook написав боєць Олександр Гладкий

"Цього разу бійці "Тіней" провели рейд в околицях Донецька. "Донецька група партизан "Тіні", організувавши засідку на патруль поліцаїв в передмісті Донецька, не розраховувала на таку удачу", - пише Гладкий.

За його словами, партизани захопили в полон двох поліцейських ДНР і генерал-майора ЗС РФ з оперативного управління Збройними Силами Павлова Петра Геннадійовича. Двоє поліцаїв були розстріляні відразу.

Генерал пропонував партизанам за своє життя мільйон доларів. "Відповідь "Тіні" - "До сраки твої долари. Батьківщина не продається!", - передає Гладкий. Після короткого допиту генерал був страчений.

"Це другий генерал ЗС РФ, знищений загоном "Тіні". Перший - 16.11.2014 р в Тельманове генерал Андрейченко С.", - уточнює Гладкий.

Зараз ви читаєте новину «Українські партизани ліквідували російського генерала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути