субота, 28 червня 2014 16:57

Українські десантники відбили у бойовиків російські вогнемети, гранатомети і автомати
10

Фото: facebook.com/bochkala

Десантники з 95 аеромобільної бригади відбили у терористів цілий арсенал новітньої російської зброї, якої немає на озброєнні в українській армії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє журналіст Роман Бочкала:"Це не виставка озброєння російської армії, але десь поруч. РПГ-18 "Муха", РПГ-22, АК 74 з підствольним гранатометом, кулемет Калашникова... Весь цей арсенал 95 аеромобільна бригада відбила у терористів в бою. Один з головних трофеїв - вогнемет "Джміль". Несе дуже велику вогневу міць. На озброєнні в українській армії не залишилося. Все було выстріляно в ході навчань і продано. Ще один цінний експонат - снайперська гвинтівка Драгунова останньої модифікації з пластиковим прикладом і знімною щокою. На озброєнні Збройних Сил України такої немає. Оскільки це саме військова гвинтівка з військовим прицілом, а не громадянська модифікація "Тигр", то вона в принципі не могла потрапити в нашу країну законним шляхом. У кожної одиниці зброї є свій обліковий номер. Якщо у когось є доступ до російської бази даних, впевнений, що може з'ясуватися багато цікавого. Але головне, що весь цей смертоносний боєкомплект більше не зможе вбивати українців."

Зараз ви читаєте новину «Українські десантники відбили у бойовиків російські вогнемети, гранатомети і автомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути