понеділок, 18 листопада 2013 17:35

У Вінниці діти вкрали "Запорожця" без акумулятора і штовхали його декілька кілометрів

У Вінниці діти вкрали "Запорожця" без акумулятора і штовхали його декілька кілометрів
Фото: mukachevo.net

17 листопада о 22.00 у місті Вінниця троє хлопчаків 13, 12 та 10 років викрали старий автомобіль "Запорожець". Коли міліція приїхала на місце злочину, хлопчаки сказали, що знайшли ключі від авто в дворі і вирішили покататися.

"Хлопці сказали, що ключі від машини знайшли. Думали, що "Запорожець" нічий, нікому не потрібен. На авто навіть акумулятора не було. Тому підлітки його штовхали від початку до кінця вулиці", - розповідає начальник Вінницького міського відділку міліції, Юрій Куций, 45 років.

"Запорожця" знайшли біля приміщення "Вінницяоблгаз". Викрадачі навчаються у різних школах. Директор двадцять другої - Володимир Маліновський - відмовився коментувати ситуацію. В дев'ятій школі сказали, що учня не знають, бо тільки перейшов до них. У 22-й - вперше чують про подію.

За вчинений злочин - незаконне заволодіння транспортним засобом - батьки малолітніх злочинців заплатять штраф. Справа буде передана представникам кримінальної міліції у справах дітей, а потім до суду. Чому неповнолітні о десятій вечора були без нагляду дорослих - розберуться правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці діти вкрали "Запорожця" без акумулятора і штовхали його декілька кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути