Ексклюзиви
середа, 06 квітня 2011 11:30

У відділку міліції помер українець, який цілий день благав про допомогу

У відділку міліції помер українець, який цілий день благав про допомогу

В Енергодарі у кімнаті для затриманих міліцейського відділку помер 48-річний чоловік. За висновками експертизи, смерть настала внаслідок гострого перитоніту.

Днями 48-річного Андрія засудили на три роки за торгівлю наркотиками. Він уже мав бути в колонії, де є своя лікарня, але його не встигли туди перевезти. Коли вночі чоловік поскаржився на нестерпний біль, його відвезли до Енергодарської лікарні. Медики пояснили - у пацієнта загострення виразки, проте стан не критичний. Залишати його на ніч черговий лікар відмовився.

На ранок засудженому стало гірше. До відділку викликали швидку. Медики пояснили - хворого негайно треба шпиталізувати. Але, за словами лікарів, тепер уже правоохоронці відмовилися везти чоловіка до лікарні, пише ТСН.

Після від'їзду медиків чоловік цілий день благав про допомогу, але порятунку так і не дочекався.

У міліції стверджують, що того дня засудженого привозили до лікарні кілька разів, але медики начебто щоразу відмовлялись йому допомагати. Ввечері чоловікові знову стало зле. Йому викликали швидку, але ще до приїзду лікарів людина померла прямо у відділку.

Спілкуватись із журналістами правоохоронці відмовились. За їхньою версією на офіційному сайті УВС - у тому, що засуджений помер - винні медики. Натомість лікарі свою провину категорично заперечують, мовляв до лікарні чоловіка привозили лише раз.

Наразі всі деталі справи з'ясовує прокуратура. Упродовж десяти днів обіцяють визначити, хто відповідатиме за смерть засудженого.

Зараз ви читаєте новину «У відділку міліції помер українець, який цілий день благав про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути