четвер, 31 жовтня 2013 16:43

У Рівному п'яний молодий татусь випав з 7-го поверху і вижив

У Рівному п'яний молодий татусь випав з 7-го поверху і вижив
Фото: karpatnews.in.ua

Гулянка з дівчатами мало не закінчилася смертю для 23-річного рівнянина Андрія. Сьогодні, 31 жовтня, уночі він вистрибнув з вікна власної квартири, яка розташована на сьомому поверсі багатоповерхівки на вулиці Макарова. Чоловік упав на газон, однак не розбився – друзі викликали йому "швидку допомогу", щоб завезла до міської лікарні.

Молодик цієї ночі влаштував у власній квартирі невелику вечірку. Його дружина-студентка саме поїхала на сесію до іншого міста, залишивши на чоловіка 2-річного сина. Скориставшись відсутністю жінки, Андрій запросив до себе додому товариша та двох неповнолітніх дівчат – 17-ти та 16-ти років. Компанія розпивала спиртне й веселилася у помешканні до першої години ночі. Маленька дитина в цей час також була вдома.

"За словами дівчат, вони пили лише чай. А за словами друга господаря – випили дві пляшки горілки і за третьою довелося йти у супермаркет неподалік, - розповідає Надія Юрчук, помічник начальника міського відділу міліції Рівного. - Господар з однією з дівчат пішов на кухню, зосталися удвох. Раптом він відчинив вікно і виліз на підвіконня. Дівчина злякалася і побігла до кімнати, щоб покликати на допомогу інших. Коли вони вернулися на кухню, то Андрія на підвіконні вже не було".

Гості визирнули у вікно й вирішили спуститися у двір. Вони знайшли Андрія на землі, він був ще живий і ворушився. Поскаржився, що йому боляче, але звертатися до медиків не схотів – боявся розголосу. Однак друзі наполягли і викликали йому карету "швидкої".

"Чоловік отримав політравму при падінні, сьогодні його мали прооперувати. Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства. Чи була це справді спроба суїциду, чи просто власна необережність господаря помешкання - ще потрібно з'ясувати", - додає Надія Юрчук.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному п'яний молодий татусь випав з 7-го поверху і вижив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути