пʼятниця, 08 листопада 2013 20:25

У Маріуполі чергова ДТП за участю маршрутки: мешканці збираються протестувати

7 листопада близько 18-ї години на пр. Металургів у Маріуполі під колеса маршрутки потрапили двоє юнаків 17-ти та 27-ми років. Вони намагались перебігти вулицю у невстановленому місці.

За словами начальника відділу профілактики ДАІ у Маріуполі Ядвиги Дранович, обидва постраждалих госпіталізовані у лікарні.

"У 17-річного черепно-мозкова травма, струс мозку та численні забої і синці. Його відвезли у міську лікарню № 5. Старшого із забоями доставили у лікарню швидкої допомоги. Чи були вони у стані алкогольного сп'яніння, буде відомо після результатів експертизи", - зауважила вона.

 

Свідки ДТП стверджують, що обидва були нетверезі і вибігли на середину дороги неочікувано.

"Але з водіїв на 156-му маршруті це вини не знімає, бо їздять дуже швидко. Просто не водії, а літуни-екстремали. Сюди ж додаються ями на дорогах. Тому у нас такі показники ДТП за участю маршруток. Женуться, бо в них графік, а страждають пішоходи", - повідомили вони.

Місцеві мешканці знову скаржились, що дороги у Маріуполі погано освітлені. Вмикають світло тільки через півгодини після того, як на вулицях стемніє. На головних дорогах світло йде від вітрин магазинів, а на другорядних людину в темному одязі помітити дуже важко навіть біля світлофорів. У зв'язку з цим маріупольці збираються провести мітинг 9 листопада о 12.00 перед міськвиконкомом.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі чергова ДТП за участю маршрутки: мешканці збираються протестувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути