Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2011 16:05

У Києві дві дівчинки після сварки з батьками вирішили покінчити з собою

У Києві дві дівчинки після сварки з батьками вирішили покінчити з собою

Минулий вівторок, 6 грудня, в столиці ознаменувався трагічними подіями.

О сьомій годині ранку в Деснянському районі Києва 14-річна школярка, посварившись з батьками, вирішила покінчити життя самогубством. Дівчинка випила серцеві краплі, залишені дорослими на журнальному столику. Приїхала "швидка" доставила дитину у відділення клінічної токсикології "Охматдиту", де відразу ж надали допомогу. Зараз життю дівчинки ніщо не загрожує.

Аналогічний випадок, що стався в той же день в Голосіївському районі столиці, на жаль, закінчився трагічно. Увечері після конфлікту з рідними десятикласниця вистрибнула з балкона квартири на 13 поверсі. Травми, отримані підлітком в результаті падіння, виявилися несумісними з життям. Дівчинка померла в кареті швидкої допомоги дорогою в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запоріжжі 87-річна жінка намагалася кинутися з 5-го поверху

"Причиною конфлікту, за словами батьків, стала неприбрана кімната дочки", - повідомила прес-секретар Голосіївського райуправління столичної міліції Юлія Мусташ.

"На жаль, подібні випадки серед молоді не поодинокі, - коментує ситуацію дитячий психолог вищої категорії Київського міського психоневрологічного диспансеру № 5 Людмила Калініна. - Діти не завжди адекватно оцінюють наслідки своїх вчинків. Причин для переживань в такому віці - дуже багато: це і конфлікти в школі, і сварки з подружками, і нерозділене кохання. Всі вони здаються дитині нерозв'язними проблемами. Якщо батьки помітили за своїм чадом зайву дратівливість, агресивність або ж, навпаки, замкнутість, не варто лаяти дитину зайвий раз - краще постаратися допомогти, поговорити. Потрібно пам'ятати, що речі, які доросла людина сприймає як дрібниця, для підлітка часто бувають дуже важливими. Ми настійно рекомендуємо батькам, які помітили зміни у поведінці дитини, звернутися до фахівця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старшокласники довели хлопчика до суїциду на Одещині

Нагадаємо, 1 грудня в 9.15 надійшло повідомлення від адміністрації місцевого навчального закладу про те, що їх 13-річна учениця намагалася покінчити життя самогубством, перерізавши вени.

Зараз ви читаєте новину «У Києві дві дівчинки після сварки з батьками вирішили покінчити з собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути