вівторок, 21 травня 2013 20:14

У Харкові померла 17-річна дівчина, яку облили самогоном і підпалили
5

Сьогодні вранці в харківській лікарні швидкої допомоги померла 17-річна харків'янка Юлія Ірніденко.

За десять днів до того вона з компанією гуляла на квартирі у друга. Посварилася з 22-річним Павлом Губіним – сусідом. Той хлюпнув на дівчину самогону та підпалив. Юлія отримала 90% опіків тіла.

"Юля - звичайна дівчина. Вчилася у вечірній школі, підробляла на шабашах – клеїла шпалери. Любила гуляти в компаніях. Легковажно себе не вела. Кілька місяців тому розійшлася зі своїм хлопцем. Інколи могла випити трохи спиртного", - розповіла про загиблу її знайома, Марина. Прізвища просить не називати.

"11 травня Юля з друзями гуляла у квартирі 22-річного Сергія Синсиневича з друзями. Сергій відзначав свої проводи в армію. Пили горілку. А потім, коли горілка закінчилась, запросили Павла Губіна – він живе поверхом нижче і працює охоронцем. Пили всі разом, а потім між Пашею і Юлею виникла сварка", - пригадала Марина.

"Хлопець відвів її у ванну, роздягнув, почав обливати холодною водою, аби заспокоїти. Потім не витримав, хлюпнув зі стакану залишки горілки на дівчину і підпалив запальничкою, ніби-то аби показати, що крутий і може швидко заспокоїти", - розповів прокурор Харкова Євген Попович, 42 роки.

Дівчина спалахнула вогнем миттєво. Друзі кинулися її гасити. Павло покликав свою матір Олену.

"Я, коли зайшла в ванну, побачила дівчину в спідній білизні, – сказала Олена Губіна. – Я не вірю, що це зробив мій син. Юлія була чи-то в шоці, чи то під алкоголем чи може й під наркотою. Але вона кликала на допомогу мого Пашу і кричала: "Сергій, що ти зробив..." Думаю, що Сергій – це господар квартири".

Павла Губіна затримали. Зараз триває слідство, підозрюваний перебуває у СІЗО. Сергій Сенсиневич проходить свідком у справі.

"У дівчини було 90% опіків шкіри. Ми чекали, коли тканина повністю омертвіє, аби приживлювати нову. Викликали навіть Еміля Фісталя з Донецького опікового центру. Але опіки виявилися несумісні з життям. Об 11.25 ранку дівчина померла", - зазначив завідувач опіковим відділенням лікарні швидкої допомоги Харкова Аслан Цогоєв.

Рідні Павла Губіна скаржаться, що слідчий не допускає до підозрюваного адвоката.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові померла 17-річна дівчина, яку облили самогоном і підпалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути