середа, 15 липня 2015 09:38

Тимчук прогнозує ескалацію протистояння на Донбасі

Тимчук прогнозує ескалацію протистояння на Донбасі
Фото: wartime.org.ua

Ситуація у зоні проведення АТО загострюється зі стійкою тенденцією до подальшого погіршення й ескалації збройного протистояння.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук

"Інтенсивність і щільність обстрілів з боку російсько-терористичних військ наростають. Бойовики продовжують активно використовувати важке озброєння (120-мм міномети, 122-мм і 152-мм артилерію і бронетехніку) для обстрілів як позицій і опорних пунктів українських військ, так і населених пунктів, які знаходяться під їхнім контролем.

Відразу на декількох ділянках лінії розмежування сторін противник намагається вести розвідку бойових порядків українських військ, намагаючись проникнути силами ДРГ в їхній тактичний тил, в окремих випадках вступаючи в бойові зіткнення з бойовою охороною сил АТО силами дрібних піхотних груп (до посиленого взводу).

На кількох ділянках лінії розмежування сторін терористи намагаються розв'язати "снайперську війну", - відзначаються наполегливі дії відразу декількох снайперських груп бойовиків з метою захоплення і утримання на певних ділянках вогневої ініціативи", - написав Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Тимчук прогнозує ескалацію протистояння на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути