середа, 20 лютого 2013 20:35

Троє в масках пограбували ювелірний магазин у Тернополі

Близько 16:30 у вівторок, 19 лютого, троє чоловіків у масках пограбували ювелірний магазин у Тернополі. Продавчиня встигла натиснути на сигнальну кнопку, та крадії втекли ще до приїзду охорони.

Крамниця "Золото" розміщена на майдані Перемоги у мікрорайоні Дружба. Поруч – із десяток магазинів. Наступного ранку після пограбування крамниця знову відчинена.

"Ой, нічого не буду говорити. Усі ходять розпитують, - зітхає невисока світловолоса жінка років 35-ти за прилавком. Погоджується трохи розповісти, коли обіцяю не записувати. – То не я вчора продавала, інша дівчина. Вона таке страшне пережила, що для неї навіть швидку викликали, ніяк у себе прийти не могла. Що з того, що встигла нажати на тривожну кнопку? Охорона десь за 3 хвилини приїхала. Але саме пограбування секунд 40 тривало. Уявіть, приходить троє у масках. Один високий, під два метри. Відразу нашій дівчині до голови пістолет приклав. Разом із напарниками дві вітрини вигребли і втекли".

Раніше у магазині була лише одна продавчиня. Сьогодні за прилавком є ще й чоловік. Фотографувати всередині не дозволяє.

Автор: Фото: Олена ДЗІК
 

"Замість украденого золота, ми дві вітрини срібними виробами заповнили. У нас збитки великі. Ми ще їх навіть не підраховували", - продовжує жінка.

Люди, що продають у місцевих кіосках, про пограбування чули, але деталей ніхто не знає.

"Бачили, як міліція і швидка приїхали. А що сталося, уже від перехожих і в новинах почули. Ми ж свій товар не могли лишити і бігти туди дивитися", - пояснюють продавці.

В обласній міліції пограбування магазину не коментують.

"Ми констатуємо факт, що таке дійсно сталося. Там охорона – це приватна структура. Поки вони приїхали, поки нас повідомили – час збіг. Міліціонери відразу почали план перехоплення, але злочинці втекли, - говорить Петро Колісник, прес-офіцер обласної міліції. - Там магазин маленький. Продавщиця закрилася всередині і сиділа перелякана. Поки що результатів розслідування немає. Ми працюємо над розкриттям".

Зараз ви читаєте новину «Троє в масках пограбували ювелірний магазин у Тернополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути