субота, 10 травня 2014 17:37

Терористи везли в Слов'янськ 100 тисяч бюлетенів "за" незалежність ДНР
3

Сьогодні, 10 травня, на підступах до Слов'янська (Донецька область) в ході АТО була затримана група озброєних терористів. Бойовики везли ящики з уже використаними бюлетенями для голосування на так званому "референдумі" сепаратистів 11 травня, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Загальна кількість бюлетенів перевищує 100 тис. примірників. На всіх бюлетенях були проставлені відмітки у графі "ТАК" за підтримку незалежності так званої "Донецької народної республіки". У затриманих також вилучили автомати, пістолети і патрони.

Нагадаємо, раніше в адміністрації Донецької області повідомили, що бойовики готуються захопити 80 шкіл для проведення сепаратистського " ​референдуму". Бойовикам допомагає місцева влада. Однак поки журналістам змогли показати тільки дві виборчі дільниці - очевидно, спеціально "для картинки" російських телеканалів.

Раніше СБУ перехопила спілкування сепаратистів з їх покровителями в Москві. На записі бойовики пояснюють, що не можуть провести чесний референдум, на що з Росії закликають "малювати" референдум будь-якими способами. "Ви що, правда хотіли возитися з папірцями!?" - здивувалися в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Терористи везли в Слов'янськ 100 тисяч бюлетенів "за" незалежність ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути