пʼятниця, 02 січня 2015 11:35

Терористи ЛНР обстріляли школу, поранені діти - Москаль

Терористи ЛНР обстріляли школу, поранені діти - Москаль

Вогнева агресія бойовиків ЛНР проти контрольованої Україною території посилюється.

Про це на своєму сайті написав голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"Протягом вчорашнього дня (1.01) і минулої ночі зафіксовано 9 обстрілів Луганській області з артилерії, систем залпового вогню "Град", мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Найбільше постраждало селище Чорнухине Попаснянського району, яке протягом дня обстріляли чотири рази. Пошкоджені кілька приватних будинків ", - написав він.

За його словами, під обстріли потрапили також Попасна (було здійснено 5 пострілів з міномета, значних руйнувань інфраструктури немає), Гірське (після 18 годин місто обстріляли з артилерії, інформації про постраждалих серед мирного населення немає) та Золоте.

"Вчора (1.01) близько 19.30 терористи з боку окупованого Кіровська здійснили по Золотому 20 пострілів з артилерійських знарядь, - повідомляє Москаль. - Снаряди вибухнули в приватному секторі, пошкодивши багатоповерхівку в кварталі Сонячному, крім того, вибуховою хвилею були вибиті вікна у сільській загальноосвітній школі та в будівлі сільради. В результаті обстрілу легкі поранення отримали двоє дітей. Зараз на місці працюють представники влади та відновлювальні бригади ".

Зараз ви читаєте новину «Терористи ЛНР обстріляли школу, поранені діти - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути