вівторок, 11 серпня 2015 10:33

Терорист "ДНР" випадково заїхав на український блокпост

Терорист "ДНР" випадково заїхав на український блокпост
Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники на контрольному посту "Березове", що на Донеччині, затримали вчора чоловіка, що належить до угрупування "ДНР".

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

"Під час несення служби прикордонний наряд помітив автомобіль "Ваз", який, під'їхавши до посту, почав швиденько розвертатись, проте транспортний засіб відразу був блокований. У ньому знаходився чоловік у військовій формі з символікою незаконного збройного формування та жінка, мешканка міста Шахтарськ.

У ході перевірки у водія прикордонники знайшли військовий квиток НЗФ, а також набої калібру 12 та 7,62 мм. Крім того, стало відомо, що громадяни, прямуючи автомобілем, втратили орієнтування та під'їхали до контрольного посту, але, помітивши прапор і українську символіку, спробували одразу ж утекти", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, затриманих передали співробітникам СБУ у Донецькій області.

"Ще одного чоловіка, який приймав участь у бойових діях у складі незаконних збройних формувань, затримали вчора прикордонники спільно з працівниками МВС у населеному пункті Сухі Яли Мар'їнського району Донецької області. Цього громадянина України виявили у ході проведення оперативних заходів. За попередніми даними, він у період з липня 2014 року по січень 2015 року приймав участь в бойових діях у складі незаконних збройних формувань", - повідомляє ДПСУ.

Зараз ви читаєте новину «Терорист "ДНР" випадково заїхав на український блокпост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути