понеділок, 06 травня 2013 17:47

Тамерлан та Джохар Царнаєви справжнісінькі шайтани - Кадиров

Тамерлан та Джохар Царнаєви справжнісінькі шайтани - Кадиров
Рамзан Кадиров. Фото: president2012.ru

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив, що не має наміру заступатися за братів Царнаєвих.

"У блогах мені задають багато питань з приводу Царнаєвих. Питають, чому я не заступаюсь за них. Я тримав паузу для того, щоб з'ясувати, хто ж вони такі, чим займалися, які у них були погляди і наміри. Сьогодні можу з усією відповідальністю заявити, що Тамерлан та Джохар справжнісінькі шайтани, найостанніші шайтани. Тому я за них не заступаюсь і не має наміру ні одного слова сказати на їх підтримку", - заявив Р.Кадиров у понеділок у Грозному на нараді за участю директорів шкіл.

"Тамерлана, слава Богу, знищили, Джохар затриманий. Інакше вони могли б принести горе у сім'ї ні в чому не винних людей", - зазначив Р. Кадиров.

"Добре, що вони не встигли вчинити більш масштабні теракти. І винна в цьому в першу чергу їх мати. Люди, що знали братів, кажуть, що вони були здатні на все", - сказав він.

Він нагадав, що Царнаєви не мають до Чечні ніякого відношення.

"Народилися у Киргизії, підготовку проходили в якихось країнах. Батьки одних відправили до США, от і результат", - сказав він.

Д.Царнаєва підозрюють у скоєнні теракту під час марафону у Бостоні 15 квітня 2013. Він був затриманий 19 квітня, в ході спецопреаціі був убитий його старший брат Тамерлан Царнаєв, який, за версією слідства, також був причетний до організації та вчинення теракту.

Зараз ви читаєте новину «Тамерлан та Джохар Царнаєви справжнісінькі шайтани - Кадиров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути