субота, 10 березня 2012 17:44

Судно з українцями на борту сіло на мілину біля берегів Норвегії

Судно з українцями на борту сіло на мілину біля берегів Норвегії

У п'ятницю ввечері судно "Селіна" сіло на мілину біля південно-західних берегів Норвегії. На борту перебували двоє росіян, двоє українців і громадяни Філіппін. Про це "РИА Новости" по телефону з Норвегії повідомили в страховій компанії судна "West of England".

Як повідомляє прес-служба норвезької берегової охорони, судно (123-метровий контейнеровоз) належить німецькій компанії і сіло на мілину поблизу узбережжя міста Молей увечері 9 березня в 20.30 за місцевим часом, зараз його підтримують буксири. На борту знаходився екіпаж з 14 осіб, які були відразу ж евакуйовані, двоє, проте, залишилися для надання допомоги рятувальникам. Ніхто з членів екіпажу не постраждав.

За повідомленням місцевої газети, "Селіна" перевозила вантаж в межах Норвегії. На борту знаходяться 265 кубічних метрів важкої нафти і близько 65 тонн дизельного палива, а також 165 контейнерів - в основному із замороженою рибою і добривами. Судно буде поступово розвантажуватися для проведення подальших рятувальних робіт.

У п'ятницю ввечері навколо судна з'явилися незначні плями нафти. В суботу вранці корпус "Селіни" оглянули водолази і великих пошкоджень не виявили. Значного витоку нафти не спостерігається.

Зараз ви читаєте новину «Судно з українцями на борту сіло на мілину біля берегів Норвегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути