субота, 19 липня 2014 13:45

Суд відправив за ґрати миколаївського сепаратиста на 4 роки

Суд відправив за ґрати миколаївського сепаратиста на 4 роки
Фото: volynpost.com

За посягання на територіальну цілісність і недоторканість України Центральний районний судом м. Миколаєва за матеріалами СБУ притягнув до відповідальності місцевого мешканця.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Стало відомо, що 28-річний не працюючий житель обласного центру, за вказівками свого куратора із АР Крим, у травні 2014 р. на місцевому електронному ресурсі поширював матеріали сепаратистського змісту. Зокрема, він оприлюднив статті, які містили заклики до проведення в регіоні референдуму з метою антиконституційної зміни меж території України (за так званим "кримським сценарієм").

Під час досудового слідства правопорушник зізнався, що завдання щодо поширення сепаратистських матеріалів отримував від громадянина України, який був завербований спецслужбами РФ, та брав участь у підривній діяльності проти України.

За рішенням суду зловмисника визнано винним за ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України та засуджено до 4 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Суд відправив за ґрати миколаївського сепаратиста на 4 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути