четвер, 24 липня 2014 12:11

Стратегічний міст через Дніпро намагалися підірвати - Укразалізниця

Стратегічний міст через Дніпро намагалися підірвати - Укразалізниця
Фото: www.shukach.com

23 липня залізничники спільно з військовослужбовцями в середу зірвали спробу бойовиків підірвати стратегічно важливий залізнично-автомобільний Крюківський міст через Дніпро, який поєднує промислові центри Кременчук і Крюків на Полтавщині.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У повідомленні зазначено, що Крюківський міст знаходиться далеко від зони АТО і відноситься до Південної залізниці (ПЗ).

"Наряд воєнізованої охорони Південної залізниці спільно з кінологом в ході візуального обстеження водної акваторії забороненої зони та опор моста виявив пінопластовий поплавок. Він був прикріплений до сумки, де знаходилося пристрій для приведення в дію взривчаткі.В даний час на місці працюють сапери", - йдеться в повідомленні.

Увечері того ж дня стався вибух на 1210 км перегону Квашино - Успенська Донецької залізниці. Зокрема, пошкоджені по дві залізобетонні шпали та рейки. Перегін для руху закрито. Крім цього 24 липня в 4:40 біля станції Іловайськ під час проведення обстрілу пошкоджена контактна мережа на перегоні Кутейникове - Іловайськ. Рух поїздів припинено.

Зараз ви читаєте новину «Стратегічний міст через Дніпро намагалися підірвати - Укразалізниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути