субота, 14 вересня 2013 09:44

Стихія на Одещині уже забрала життя двох людей

Стихія на Одещині уже забрала життя двох людей
Фото: nbnews.com.ua

У п'ятницю, 13 вересня, в результаті повені в Одеській області загинули дві людини. Про це заявив перший заступник начальника Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області Ігор Савельєв, повідомляє прес-служба ГосЧС України.

"Дві людини загинули в результаті стихії: чоловіка, який їхав на коні в місто Арциз вбило кульовою блискавкою разом з твариною, 71-річна жителька села Нові Трояни загинула в Болградському районі в результаті падіння у воду", - повідомив Савельєв.

До роботи з ліквідації наслідків події, залучені 250 осіб, 60 одиниць техніки і 20 мотопомп.

"Зараз відзначається спад рівнів води у підтоплених населених пунктах Тарутинського району, в селі Красне відкачано воду з усіх 24 будинків", - сказав Савельєв.

У зв'язку з оголошенням штормового попередження на території Одеської області і прогнозом можливого ускладнення ситуації, він дав завдання підготувати резерв техніки та особового складу, для термінового виїзду на місце події, повідомити постраждалим, будинки яких під загрозою обвалення, про небезпеку. Крім того, разом з інспекцією архітектурно-будівельного контролю вирішити питання про стан всіх постраждалих будинків і подальшого проживання людей у ??зруйнованих будівлях.

Нагадаємо, 12 вересня в Тарутинському та Арцизькому районах Одеської області випало близько 200-300 мм опадів, внаслідок чого стався підйом рівня води у малих пересихаючих річках Анчорак і Когильник.

У районі житлових будинків і господарств в населених пунктах Березино, Веселий Кут, Перемога, Червоне і Тарутине вода піднялася на 20-30 см, припинено електро -і водопостачання. З підтоплених приватних житлових будинків тимчасово відселено 114 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Стихія на Одещині уже забрала життя двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути