субота, 17 січня 2015 12:54

Стали відомі подробиці вчорашнього вибуху в Одесі
1

Одеська міліція почала розслідувати вибух біля одного з міських банківських відділень на вул. Нечипуренко. Про це йдеться в повідомленні Приморського районного відділу міліції, інформує Цензор НЕТ.

Повідомлення про дану подію надійшло в міліцію 16 січня близько 22:00. На місце події виїхало керівництво обласної та міської міліції, слідчо-оперативна група Приморського райвідділу та фахівці вибухо-технічної служби.

На місці правоохоронці встановили, що за даною адресою знаходиться відділення Діамантбанку, біля вікна якого було покладено вибуховий пристрій, де, за попередніми висновками експертів, перебувало близько 400 грамів тротилу. Постраждалих в результаті вибуху немає.

Зазначені відомості слідчий відділ Приморського райвідділу міліції внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна).

Тривають першочергові розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального злочину і притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці вчорашнього вибуху в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути