середа, 02 березня 2016 05:18

Силовики затримали партію "деенерівських" цигарок вартістю в 4 млн гривень
3

Фото: ГПУ

Правоохоронці затримали велику партію контрафактних сигарет, виготовлених на території так званої ДНР. Про це повідомили в Управлінні зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"Під час проведення невідкладних слідчих (розшукових) заходів затримано автомобіль марки "Урал" з напівпричепом, який рухався до столиці, під керуванням та супроводженням працівників полку патрульної служби поліції особливого призначення "Київ" ГУ НП у м. Києві, в якому виявлено та вилучено підакцизні товари – сигарети у кількості близько 400 тис. пачок на суму понад 4 млн грн", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом зареєстровано кримінальне провадження за ст. 204 КК України (незаконне зберігання та транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Правохоронці намагаються встановити осіб, причетних до організації незаконного переміщення підакцизних товарів, та притягнення їх до кримінальної відповідальності, зазначили в ГПУ.

Зараз ви читаєте новину «Силовики затримали партію "деенерівських" цигарок вартістю в 4 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути