середа, 25 вересня 2013 16:42

Сім'я з 4-ма малими дітьми прожила у лісі під Києвом 6 років

Майже 6 років у лісі поблизу Борисполя на Київщині в халабуді живе сім'я. Лісових мешканців випадково виявили грибники й повідомили про це міліцію. Правоохоронці з'ясували - троє з чотирьох дітей навіть народилися в хащах.

Хатину в Бориспільському лісі випадково знайшли грибники. Вони й повідомили міліцію про дивну сім'ю. Розповідь голови родини приголомшила.

"Як пояснив батько зазначених дітей, в палаці, так назвемо це місце, вони мешкали близько 6 років. На світ з'явилося четверо дітей, вік - 3, 4, 6 і 9 років. Збирали гриби, листя, продавали його, гроші відкладали на зиму, таким чином зимували. Аби не замерзнути, змайстрували буржуйку. Пологи в жінки приймав чоловік. Спали всі разом на саморобному ліжку, є в халабуді й стіл", - каже Роман Козяков, керівник Бориспільського МВ міліції.

Правоохоронці одразу забрали дітей і доправили їх до реабілітаційного центру. Тепер малі на карантині, тож поспілкуватися з ними не дозволили.

"Коли оглядали лікарі зазначених діточок, то стан здоров'я і їхній зовнішній вигляд, можна сказати, у задовільному стані", - сказав Козяков.

Чому родина вирішила мешкати в лісі, правоохоронці ще з'ясовують. Господар сказав, що він родом з Росії, але втратив документи.

Спілкуватися з журналістами навідріз відмовився. Спочатку він сховався, а згодом взагалі втік до лісу. Де мати дітей і чому чоловік не намагався поновити документів - з'ясовує міліція. Малюки ж поки будуть у реабілітаційному центрі.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я з 4-ма малими дітьми прожила у лісі під Києвом 6 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути