Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2012 11:22

Семінський міг інсценувати своє викрадення - депутат

Семінський міг інсценувати своє викрадення - депутат

Народний депутат, заступник голови Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Стретович припустив, що глава правління одного з лідерів видобутку природного газу в Україну ЗАТ "Нафтогазвидобування" Олег Семінський, який пропав безвісти, міг інсценувати своє зникнення.

Про це Стретович заявив в ефірі "5 каналу".

"Можливо, відомого бізнесмена викрали, аби потім вимагати за його звільнення гроші. Можливо, він у такий спосіб хотів попрощатись з родиною і зараз перебуває в Росії. Хоча свідки говорять, що йому якась машина перегородила дорогу, у масках вискочили. Це могло бути інсценування. Наш час такий непередбачуваний, що дуже складно однозначно говорити про щось", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві викрали голову правління "Нафтогазвидобування"

"Але так званий 7-й відділ зовнішнього спостереження МВС, який проникає в усі щілини і усе відстежує, повинен був, оскільки це високий чиновник, назвати через три дні ймовірну версію зникнення, сказати, де він знаходиться і що з ним", - додав Стретович.

За його словами, наразі в Україні відсутні спецгрупи, які мають займатись розшуком дітей і дорослих людей, які зникли безвісти.

"Статистика жахлива. Вона була й у попередні роки. За минулий 2011 рік у нас зникло близько 4600 людей. Їх немає, вони у розшуку. Міліція не дає статистику, скільки знайшли", - зауважив парламентарій.

Він також уточнив, що у 2010 році в Україні зникло 4456 людей, 3500 потім були знайдені, 560 – мертві. "А де решта?" - поцікавився Стретович.

Зараз ви читаєте новину «Семінський міг інсценувати своє викрадення - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути