субота, 22 жовтня 2016 17:15

Найжахливіші аварії тижня
5

Минулого тижня в Україні сталося чимало моторошних ДТП. Gazeta.ua нагадує найжахливіші автопригоди.

17 жовтня у центрі Броварів на Київщині зіткнулася пасажирська маршрутка та вантажівка. Від потужного удару мікроавтобус відлетів на 20-30 метрів та перевернувся на бік, його потрощене лобове скло випало на дорогу. Унаслідок ДТП постраждали щонайменше 10 людей, до того ж був паралізований рух транспорту у містечку.

 

У ніч проти 18 жовтня "дев'ятка" злетіла з двометрового моста у Житомирській області. Унаслідок ДТП загинули 16-річний водій та пасажир-одинадцятикласник, який сидів на передньому сидінні. Іще двоє пасажирів, 16 та 15 років, із численними травмами та забиттями доправлені до районної лікарні. Всі юнаки були в стані алкогольного сп'яніння.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 авто зіштовхнулися у масштабній аварії

20 жовтня поблизу села Журавне Літинського району Вінниччини потяг розчавив лісовоз. Троє чоловіків, які перебували в кабіні ЗІЛу, загинули. Аварія сталася на нерегульованому переїзді. У вантажівку в'їхав пасажирський потяг, який курсував за маршрутом "Вінниця - Хмельницький". Від потужного удару потяг загорівся. Стався вибух бензобаку автомобіля, що спричинило займання локомотиву. Водій та помічник водія отримали опіки.

 

20 жовтня у селі Підвиноградів Виноградівського району Закарпаття п'яний священик за кермом авто Audi наїхав на пішоходів. 76-річна Марія Мар'ян, 51-річна Марія Ігнатюк та Галина Мар'ян, 63 роки, які поверталися із молитви, загинули від отриманих травм на місці.

 

21 жовтня на об'їзній Львова біля села Чишки Пустомитівського району трапилася ДТП за участю 4 машин. Загинула вагітна Оксана Шило з села Бережани Пустомитівського району. Її 3-річний син у лікарні.

 

Двоповерховий автобус не пройшов під мостом: 26 постраждалих.

Зараз ви читаєте новину «Найжахливіші аварії тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути