вівторок, 26 січня 2016 08:36

"Самооборона" Одеси влаштувала перегони з поліцейськими

Автор: dumskaya.net
 

За порушення Правил дорожнього руху і невиконання вимог співробітників поліції в Одесі затримали заступника командира "Самооборони" міста Віталія Кожухара та активіста Тодора Пановського.

Про це повідомляє "Думская".

За інформацією видання, у районі проспекту Шевченка порушники перетнули подвійну суцільну, після чого намагалися втекти від поліцейських.

"Автомобіль, у якому їхав Пановський із товаришами, після вимог зупинитися додав швидкості і рвонув у бік Канатної. Почалася погоня, кілька поліцейських машин намагалися перехопити порушника. Заблокувати і зупинити автомобіль вдалося тільки на перехресті Канатної та Троїцької вулиць. Активістів доставили до Приморського відділу поліції", - пише видання.

Як розповів заступник командира "Самооборони Одеси" Віталій Кожухар, їхній мікроавтобус був зупинений біля штабу організації. Чоловік вийшов, щоб з'ясувати ситуацію і дізнатися причину зупинки. Як з'ясувалося, машину зупинили за порушення ПДР.

Кожухар стверджує, що запропонував скласти протокол про порушення прямо на місці і почав заперечувати проти доставки Пановського і водія автобуса у відділення поліції. У відповідь на це поліцейські застосували спецзасоби - бризнули сльозогінним газом, наділи на Кожухара наручники і разом із іншими затриманими доставили до Приморського відділу. Ці дії активіст вважає безпідставними і незаконними.

Після інциденту біля відділу поліції почали збиратися активісти "Самооборони", з їх числа і вибрали понятих.

Зараз ви читаєте новину «"Самооборона" Одеси влаштувала перегони з поліцейськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути