четвер, 13 березня 2014 01:02

Знімальну групу каналу "1+1" депортували з Абхазії

Знімальну групу каналу  "1+1" депортували з Абхазії
Фото: mibius.com.ua

Зниклу знімальну групу ТСН - кореспондентку Наталку Пісню та оператора Сергія Кисельова - депортували з Абхазії. Про це "Телекритиці" повідомив керівник ТСН Сергій Попов.

"Після багатогодинного допиту Наталку Пісню і Сергія Кисельова депортували з Абхазії. На даний момент вони вже перебувають на території Російської Федерації, звідки найближчим часом вирушають до України", - повідомив пан Попов.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 березня, зник зв'язок зі знімальною групою "1+1" в Абхазії. За останньою інформацією, яку повідомила Наталка Пісня керівництву каналу, адміністрація готелю попросила журналістів нікуди не відлучатися, мовляв, з ними хочуть поговорити працівники місцевих структур служби безпеки. Після цього знімальну групу "1+1" повезли на допит у невідомому напрямку.

Також 12 березня кореспондент ТСН Ганна Бока і оператор Павло Бондаренко були затримані міліцією у Владикавказі на кілька годин. Російська влада не впустила їх на територію Осетії.

Зараз ви читаєте новину «Знімальну групу каналу "1+1" депортували з Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути