понеділок, 08 вересня 2014 18:47

Російська авіація активно розвідує над Азовським морем

Російська авіація активно розвідує над Азовським морем
Фото: sdelanounas.ru

В акваторії та вздовж узбережжя Азовського моря фіксується збільшення кількості польотів розвідувальної авіації ЗС РФ. Про це заявив на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, пише "Укрінформ".

"Окрім літаків-розвідників Су-24МР (з аеродромів в АР Крим) зафіксовано польоти трьох літаків дальнього радіолокаційного виявлення та наведення А-50", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що російські безпілотники, які останнім часом активно шпигують у Херсонській області, злітають з території "Кримського Титану".

Нагадаємо, за три дні перемиря до окупованого Криму активно звозять російську техніку і війська. Тільки за останні кілька тижнів на півночі півострова було перекинуто 64 танки, близько сотні БТРрів і БМП, кілька десятків систем залпового вогню "Град", "Ураган" і ЗРК "Бук", а також високоточні засоби ураження повітряних та наземних цілей і літаки. За прогнозами експертів Володимир Путін використає перемир'я, щоб підготуватися до наступу на Херсон.

Зараз ви читаєте новину «Російська авіація активно розвідує над Азовським морем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути