Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2013 12:02

Розборки на фірмі Корнацького: міліція пов'язала бандитів, але приїхало начальство і всіх відпустили
10

Фото: Фото: s.front s.front

Збройні нападники на працівників ТОВ "Агрофірма Корнацьких" були відпущені відразу після приїзду на місце перестрілки високопоставлених чиновників, а саме начальника Першотравневого РВ УМВС України в Миколаївській області Івана Примака та заступника голови Первомайської райдержадміністрації.

Про це повідомили в "Агрофірмі Корнацьких", пишуть "НікВесті".

Після того, як озброєні автоматами співробітники відділу оперативного реагування міліції запобігли перестрілці і затримали 6 "бойовиків", вони були відпущені після приїзду головного міліціонера Первомайського району Івана Примака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бритоголові рейдери вдерлися на агрофірму Корнацького, розстрілюючи людей з рушниці

"Міліція приїхала з автоматами у бронежилетах. Вони затримали "братків", поклали їх на коліна і тримали "під прицілом". Але потім приїхали різні майори, підполковники і їх відпустили, навіть не вилучивши зброї", - розповідає працівник "Агрофірми Корнацьких".

Свої дії чиновники мотивували тим, що селяни Корнацького обробляють не своє землю, а дана територія належить підприємству "Партнер Агро". Як вдалося з'ясувати журналістам, більше 100 озброєних "бойовиків" були найняті саме директором "Партнер Агро" Оксаною Велішевської.

Після того, як за вказівкою Івана Примака, були відпущені "бойовики", вони завантажили свої рушниці в автомобіль Skoda білого кольору з держномером ВЕ 1792 ВР. Міліція ніяким чином цьому не перешкоджала і в даний момент не збирається оглянути багажник машини.

"Все зводитися до звичайної перепалці, без силового конфлікту і без стрілянини. Хочуть зам'яти цю справу", - повідомили свідки.

Зараз ви читаєте новину «Розборки на фірмі Корнацького: міліція пов'язала бандитів, але приїхало начальство і всіх відпустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути