пʼятниця, 02 листопада 2012 13:32

Рівненського підприємця лупили по голові палицею, вимагаючи гроші

Рівненського підприємця лупили по голові палицею, вимагаючи гроші
Постраждалий побачив перед собою п'ятьох чоловіків у масках. Фото: gazetavv.com

На Рівненщині розшукують групу чоловіків, які напали на 46-річного Олександра та його дружину з села Тараканів Дубенського району. У ніч 31 жовтня невідомі вдерлися в маєток родини. Господаря серед ночі підняли з ліжка і катували, доки не віддав гроші.

"Близько четвертої години ранку вони пролізли до будинку через підсобне приміщення – розбили скло. Потерпілий каже, що побачив перед собою п'ятьох чоловіків у масках", - розповідає Катерина Попенко з прес-центру обласного управління міліції. – "Вони зв'язали його та його дружину мотузками. У інші кімнаті спали двоє їхніх 1,5-річних малюків з нянею. Їх просто замкнули і нікуди не випускали".

Від переляканого чоловіка незнайомці вимагали сказати, де зберігає заощадження. А щоб швидше зізнався, почали бити палицею по голові. Врешті розбійники самі обшукали будинок і забрали ювелірні прикраси та усю знайдену готівку – майже 20 тисяч гривень. Після цього чоловіки забралися й втекли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Черкасах затримали злодія, який зривав з жінок золото

Жертви нарешті змогли звільнитися і дружина викликала міліцію. Після побиття чоловік поїхав у лікарню, де йому надали допомогу - має гематоми на голові.

Олександр займається підприємницькою діяльністю.

"Ми відпрацьовуємо різні версії, обстежуємо місцевість, встановлюємо свідків та очевидців злочину. Впевнено можна сказати, що за потерпілим та його родиною пильно стежили", - каже начальник обласного управління МВС Василь Лазутко. – "Не виключено, що нападники приїхали на автомобілі, неподалік виявлено сліди".

Слідчі уже порушили кримінальну справу за розбій – вона передбачає від 7 до 12 років покарання з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Рівненського підприємця лупили по голові палицею, вимагаючи гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути