неділя, 09 березня 2014 02:56

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Російський спецназ напав на радіотехнічний пост "Севастополь"

Російський спецназ напав на радіотехнічний пост "Севастополь"
Фото: vesele.com.ua

Російські екстремісти здійснили напад на радіотехнічний пост "Севастополь", за допомогою якого відстежується надводна обстановка.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Нападники у військовому та цивільному одязі зі зброєю під час штурму виламали вхідні двері та увірвалися до будівлі. Вони демонтували блоки радіотехнічного обладнання та знешкодили кабелі зв'язку.

До цього російські військові своїми технічними засобами подавляли радіолокаційне спостереження на пункті технічного спостереження "Мис - Фонарь".

За даними українських прикордонників, на сьогоднішній день спеціально екіпірованими спецназівцями Росії та представниками "самооборони Криму" продовжують блокуватися 11 об'єктів Державної прикордонної служби України.

Серед них: управління Азово-Чорноморського регіонального управління, Сімферопольський загін, відділи прикордонної служби "Керч", "Євпаторія", "Сімферополь", "Щолкіно", "Феодосія" та "Севастополь", Керченський та Севастопольський загони морської охорони, паромна переправа "Крим".

Водночас, як запевнили у відомстві, українські прикордонники вірні присязі та українському народу. Вони не залишають свої підрозділи та не передають агресорам систему управління кордоном України.

Зараз ви читаєте новину «Російський спецназ напав на радіотехнічний пост "Севастополь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути