вівторок, 20 серпня 2013 18:09

Працівник випросив у шефа "болгарку", щоб розпиляти сейф з його грошима

Працівник випросив у шефа "болгарку", щоб розпиляти сейф з його грошима
Фото: www.uspeshnye-siroty.ru

Міліція Кіровоградщини затримала 22-річного жителя Дніпропетровської області. Чоловіка підозрюють у крадіжці чималої суми грошей свого 35-річного роботодавця. Поки останнього не було дома, найманий працівник за допомогою болгарки розрізав сейф і забрав звідти 37 тис грн. та $700.

"Попередньо встановлено, що підозрюваний чоловік влаштувався допомагати по господарству до жителя Онуфріївського району. Через кілька тижнів найманий робітник запевнив господаря, що йому для спорудження огорожі потрібна "болгарка". Вже наступного дня господар придбав цей інструмент. А сам, залишивши робітника дома, поїхав у справах в Кіровоград. Назад повернувся наступного дня, але найманого працівника дома не застав", - розповів начальник Онуфріївського райвідділу міліції Сергій Ботез.

В дворі постраждалий виявив розрізаний порожній сейф. А разом із найманим робітником зникли і всі гривні та долари господаря. Чоловік відразу викликав міліцію.

"Вже наступного дня працівники міліції завітали до зловмисника. Він на той момент устиг втекти в сусідню область до своєї сестри. На момент затримання був п'яний. Сидів на порозі з пляшкою пива. Про крадіжку заперечував, мовляв, ніяких грошей не брав. А потім все ж таки зізнався. Проте сказав, що там була значно менша сума грошей, ніж каже господар. Як з'ясувалося, за такий короткий час молодик витратив більшу частину гривень і сотню доларів. На них придбав собі досить не дешевий одяг і взуття. А також сенсорний мобільний телефон. Бо свій він забув у дворі біля сейфа, коли поспішав утекти до родички. Судимим раніше він не був", - сказав Сергій Олександрович.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Тепер зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Працівник випросив у шефа "болгарку", щоб розпиляти сейф з його грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути