вівторок, 22 жовтня 2013 10:18

П'яний даішник влаштував у Києві смертельне ДТП: загинула мати чотирьох дітей

П'яний даішник влаштував у Києві смертельне ДТП: загинула мати чотирьох дітей
Фото: Вести

На Великій Кільцевій у Києві сталася трагічна аварія: автомобіль "Ніссан" на великій швидкості в'їхав в "Ауді". Загинула пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні 37-річна пасажирка, мати чотирьох дітей Руслана Л. За кермом авто-вбивці перебував 31-річний співробітник ДПС ДАІ Києва. Як потім з'ясувалося, він був п'яний.

ДТП сталася в суботу, але лише тільки зараз про неї стало відомо. Сила удару була такою, що задню частину авто розвернуло до невпізнання. За попередніми даними медекспертизи, в крові співробітника ДПС знайшли алкоголь, 1,8 проміле - це приблизно пляшка горілки. Справою займається столична прокуратура, ДАІ коментарів не дає.

Руслану поховали вчора в рідному селі на Рівненщині. Там з дідусем і бабусею живе її старша 16-річна дочка Дана. "Нам сказали, що автомобіль даішника виїжджав із автозаправки і таксі, в якому мама їхала, не встигло ухилитися", - сумно каже Дана. Троє інших дітей - 11-річний Станіслав, трирічний Гліб і дворічний Матвій - живуть з другим чоловіком Руслани, Геннадієм, на Чернігівщині.

Сама Руслана тримала кіоск-магазин в Києві та щотижня на три дні приїжджала сюди по справах. В день трагедії вона затрималася на роботі, викликала таксі, щоб поїхати в зйомну кімнату на Борщагівці (тут вона ночувала, коли працювала в Києві). Однак не доїхала. Тільки о пів на другу ночі міліція повідомила чоловікові, що Руслани більше немає. "Водій залишився живий, він знав адресу, куди віз Руслану. Там вже з'ясували мій номер", - сказав Геннадій. Про те, що за кермом іншого авто був працівник ДАІ, він дізнався від журналістів. Але запевнив, що жодних претензій ні до кого не буде пред'являти. "Людина і так перенесла стрес", - зітхає Геннадій.

Руслана переїхала в Київ дев'ять років тому, познайомилася з Геннадієм. Чотири роки тому вони купили будиночок у Чернігівській області і відкрили ларьок в Києві. Його продавці кажуть, що про трагедію дізналися від чоловіка. "Ще подумали, чому ніхто не пише про цю аварію. Явно там хтось в погонах замішаний. Так і є - даішник", - зітхає продавець Катя. Сина Станіслава заберуть батьки Руслани. Чоловік залишиться з двома молодшими. "Я не працював, дивився за малюками. Бізнес був оформлений на Руслану, на що жити, не знаю", - каже Геннадій.

Зараз ви читаєте новину «П'яний даішник влаштував у Києві смертельне ДТП: загинула мати чотирьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути