середа, 17 вересня 2014 05:46

Псковський депутат оприлюднив імена 12 російських солдат, загиблих в Україні

Депутат Псковських обласних зборів депутатів Лев Шлосберг направив заступнику генерального прокурора РФ, головному військовому прокурору С.Н. Фрідінському список з 12 російських військовослужбовців, які загинули в липні-вересені 2014 року під час виконання обов'язків військової служби за межами місць постійної дислокації.

Як повідомляє "ЛігаБізнесІнформ", на думку Шлосберга, загибель російських військовослужбовців могла статися "в результаті порушення Конституції Російської Федерації, законів Російської Федерації посадовими і (або) іншими особами, які володіли правом віддавати накази підлеглим їм по службі військовослужбовцям".

 
 
 
 
 

Нагадаємо, за даними РНБО, на території України загинуло близько двох тисяч російських військових. Загиблі проходили військову службу у 18 підрозділах і частинах Збройних сил Російської Федерації з понад 10 регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Псковський депутат оприлюднив імена 12 російських солдат, загиблих в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути