понеділок, 19 серпня 2013 14:31

Психічнохвора мати довела 9-річну дитину до реанімації — напоїла її горілкою

Психічнохвора мати довела 9-річну дитину до реанімації — напоїла її горілкою
Фото: www.epochtimes.com.ua

17 серпня медики повідомили правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції про те, що до них з діагнозом алкогольне отруєння поступила 9-річна дитина. Як з'ясувалося, дівчинку алкоголем напоїла мати, повідомляє ГУ МВС України у Львівській області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міліції. У ході проведення опитування правоохоронці з'ясували, що 17 серпня 38-річна мешканка Турківського району разом зі своєю 9-річною донькою приїхали в гості до своєї тітки. Родичка за фахом будівельник, проживає і працює у місті Дрогобич.

Близькі родичі вирішили разом відзначити професійне свято – День будівельника. Дорослі відкрили пляшку коньяку. Горе-матір вирішила пригостити алкоголем свою 9-річну доньку та налила їй у склянку 50 грамів горілки і 50 грамів коньяку.

Дитина випила алкогольну суміш, після чого відразу стала почувати себе зле. Тоді тітка викликала швидку медичну допомогу. Медики госпіталізували дитину в реанімаційне відділення. Наразі стан дівчинки задовільний.

Як з'ясували правоохоронці, мати 9-річної дівчинки знаходиться на психіатричному обліку з діагнозом шизофренія. Дівчинка проживає і виховується в навчальному виховному закладі окремо від матері.

Наразі правоохоронці Дрогобицького відділу міліції проводять перевірку.

Зараз ви читаєте новину «Психічнохвора мати довела 9-річну дитину до реанімації — напоїла її горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути