пʼятниця, 13 вересня 2013 13:03

Проти журналіста "Дорожнього контролю" завели кримінальну справу

Проти журналіста "Дорожнього контролю" завели кримінальну справу

УМВС в Херсонській області завело кримінальне провадження щодо журналіста "Дорожнього контролю" Віталія Косенка. Про це повідомляє сам Косенко у відео, яке він розмістив у соціальній мережі.

Як розповідає журналіст, вчора, працівники міліції приходили до нього додому, щоб вручити повістку, але, так як його не було вдома - повідомили про це його дружині.

Пізніше, Косенко зіздвонився зі слідчим, який підтвердив наявність кримінального провадження і викликав журналіста "ДК" на понеділок, 16 вересня, для дачі показань.

Попередньо відомо, що справа заведена за ст.343 КК - "вплив у будь-якій формі на працівника правоохоронного органу чи працівника державної виконавчої служби з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків або добитися прийняття незаконного рішення".

Приводом для кримінального провадження став відеосюжет Косенка, який розміщений на сайті "Дорожній контроль" під назвою "У ДАІ придумали новий спосіб як незаконно відбирати автомобілі на штрафмайданчик".

Зараз ви читаєте новину «Проти журналіста "Дорожнього контролю" завели кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути