субота, 22 жовтня 2016 22:08

Прокурор про справу Корбана: "Там дуже важкі злочини"

Прокурор про справу Корбана: "Там дуже важкі злочини"

Розслідування у справі екс-лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана тривають. Про це в ефірі ток-шоу "Люди. Hard Talk. LIVE" на телеканалі "112 Україна" розповів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корбан заявив про обшуки

"Тм досить складна ситуація з деяким векторами розслідування, там дуже важкі злочини. Необхідність проведення обшуку обґрунтовує слідчий, прокурор - клопотання, затверджує - суд. Якщо суд дав добро, то напевно для цього були підстави. Вважаю, що всі процесуальні дії, освячені іменем України з боку українського суду, є правомірними ", - розповів Матіос.

Як повідомлялося раніше, Дніпровский райсуд Києва змінив запобіжний захід Геннадія Корбана і надав дозвіл на виїзд до Ізраїлю з метою проведення лікування у Тель-Авівському Медичному Центрі (Іхілов).

Нагадаємо, 31 жовтня 2015 р. СБУ і ГПУ почали спецоперацію з розслідування діяльності лідера партії "Укроп". Його підозрюють в організації злочинної групи, яка викрадала людей. Також Корбана підозрюють у розкраданні 40 млн грн, зібраних для волонтерів АТО.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор про справу Корбана: "Там дуже важкі злочини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути