середа, 04 травня 2016 10:53

Правоохоронці встановили особу одного з нападників на знімальну групу в Одесі
10

Фото: newsradio.com.ua

Одним із нападників на працівників одеського "7 каналу" виявився мешканець Білгород-Дністровська, що на Одещині, передає 5 канал.

Особу нападника правоохоронці встановили завдяки автомобілю. Рушниця, з якої травмували журналістів, також зареєстрована на нього. У місті оголошено план "Перехоплення".
"Знімальна група знімала репортаж про автостоянки. Під'їхала Honda темного кольору, троє невідомих вийшли з машини, у них виник діалог. В ході словесної перепалки один із порушників дістав з машини помпову рушницю і зробив два постріли в напрямку знімальної групи. Після чого невідомі втекли", – зазначив речник ГУ Національної поліції в Одеській області Віктор Вдовін.

"Вони підійшли, три чоловіки. Конкретно визвали Дмитра Бондаренка – це оператор нашого каналу. Почали говорити і в процесі розмови завдав йому удару – травма носа. А один із них сказав, "що тут розбиратися" і дістав помповик", – повідомив генеральний директор ТРК "7 канал" Михайло Малишев.

Нагадаємо, у вівторок, 3 травня, невідомі обстріляли співробітників місцевого "7 каналу". Троє людей поранені. За даними правоохоронців, під час зйомки сюжету до журналістів під'їхали три чоловіки. Між ними та працівниками ЗМІ виникла бійка. Потому один із невідомих відкрив вогонь по знімальній групі з помпової рушниці – постраждали два оператори та журналіст, їх ушпиталили. Зловмисники втекли на автомобілі.

Читайте також: Нацгвардія залишиться в Одесі до 10 травня - Саакашвілі

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці встановили особу одного з нападників на знімальну групу в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути