субота, 07 березня 2015 05:30

Після "перемир'я" 15 лютого бойовики здійснили 750 нападів

Після "перемир'я" 15 лютого бойовики здійснили 750 нападів
.ipukr.com

Збройні проросійські угруповання продовжують атакувати позиції і контрольно-пропускні пункти збройних сил України. Про це на засіданні Ради Безпеки ООН заявив постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв. Він знову закликав Росію звільнити Надію Савченко і розповів, що бойовики не дозволили рятувальникам надати допомогу шахтарям вугільної шахти Донбасу, де стався вибух.

"На жаль, факти, наведені на цьому засіданні, свідчать про те, що домовленості, досягнуті в Мінську 12 лютого, як і ті, що були досягнуті 5 і 19 вересня 2014 року, не дотримуються в повному обсязі", - сказав український посол.

Він розповів, що після припинення вогню 15 лютого бойовики здійснили 750 нападів, які призвели до загибелі 64 військовослужбовців і поранень 341.

"З початку антитерористичної операції ми втратили 1541 солдата. 6226 солдатів були поранені", - повідомив Постійний представник України при ООН.

Зараз ви читаєте новину «Після "перемир'я" 15 лютого бойовики здійснили 750 нападів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути