Ексклюзиви
вівторок, 05 липня 2011 15:40

Помер водій позашляховика, що розбився на трасі Київ-Харків-Довжанський

Помер водій позашляховика, що розбився на трасі Київ-Харків-Довжанський

Помер водій позашляховика Тoyota Land Cruiser, постраждалий увечері 4 липня в результаті зіткнення з маршруткою на трасі Київ-Харків-Довжанський.

Як повідомила начальник Центру громадських зв'язків ГУ МВСУ в Харківській області Лариса Волкова, він помер вранці у вівторок в Харківській обласній клінічній лікарні.

Як повідомлялося, водій позашляховика, рухаючись з Києва до Харкова, не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автобусом, що їхав за маршрутом "Харків-Черкаси".

За уточненими даними, в результаті аварії водій маршрутки і п'ятеро пасажирів (у тому числі дитина), загинули на місці. Шестеро пасажирів маршрутки, водій "Тoyota" і жінка-пішохід, яка переходила дорогу, були з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

За фактом аварії слідче управління ГУ МВСУ в Харківській області порушило кримінальну справу за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяло загибель кількох осіб).

Зараз ви читаєте новину «Помер водій позашляховика, що розбився на трасі Київ-Харків-Довжанський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути