вівторок, 27 серпня 2013 17:12

Поляки пожартували про суворих челябінських мужиків, які побили ведмедя у національному парку

Поляки пожартували про суворих челябінських мужиків, які побили ведмедя у національному парку
Фото: bomz.org

Тяжкими тілесними ушкодженнями закінчилася зустріч ведмедя з Татранського національного парку з туристами із Челябінська, пише сайт фейкових новин humbug.pl.

Тварину прооперовано і відправлено відновлюватися до Краківського зоопарку, а співробітники одного з металургійних заводів 37-річний Василь Дубенко та 29-річний Олексій Павлович змушені будуть оплатити лікування ведмедя і відповісти за законом про охорону природи.

Як з'ясувалося, челябінці проводили тижневу відпустку в Закопане і вирішили з'їздити в Татранський національний парк на Морське Око. Екскурсію порушив інцидент у Долині Розтоки.

"О 10:45 ми отримали сигнал від туристів, що йшли з Палениці у напрямку до Морського Ока, що двоє чоловіків б'ють кулаками ... ведмедя. Звичайно, ми не повірили цьому повідомленню, але повторювані дзвінки змусили втрутитися. На наш подив, на місці ми виявили лежачого без свідомості ведмедя і двох закривавлених громадян РФ, Василя Д. і Альошу П.", - повідомили співробітники Татранського національного парку.

Як виявилося, челябінці увійшли на територію національного парку, не заплативши за вхідний квиток. На ведмедя вони подумали, що то переодягнений працівник парку, злякалися, що попалися, і вирішили провести "профілактичну" атаку. "Ми не знали, що це ведмідь", - каже збентежений Василь Дубенко. "Ми хотіли тільки раз дати йому в морду, щоб відчепився. Ну, і почалася бійка", - додає Олексій Павлович.

У результаті події, ведмедя, якого працівники парку ласкаво називають Самсоном, приспали і перевезли в хірургічну клініку Кракова. Тварину прооперували, наклавши 9 швів тільки на голові і видаливши зламане ікло. Зараз Самсон проходить реабілітацію в зоопарку.

Зараз ви читаєте новину «Поляки пожартували про суворих челябінських мужиків, які побили ведмедя у національному парку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути