середа, 14 вересня 2011 16:47

Півторарічний черкащанин ледь не загинув у ямі з випорожненнями

Півторарічний черкащанин ледь не загинув у ямі з випорожненнями

Сьогодні близько 11 год в селищі Чорнобай на Черкащині рятувальники витягли півторарічного Михайла Руденка. Поки тривали рятувальні роботи, мати 36-річна Валентина втратила свідомість.

"Син грався біля мене у дворі. Якась хвилина і його біля мене не було. Я почала шукати. Коли заглянула до туалету, перелякалася. Міша впав у отвір. А глибина там до трьох метрів. Гукнула мерщій сусідів. Спочатку прибіг Анатолій і його жінки брат Саша. Але не стали ризикувати, щоб не зашкодити дитині. Бо отвір був невеличкий. Чоловіки побоялися, що можуть застрягнути й це ускладнить роботу. В той момент уже прибули рятувальники. Я дивлячись на сина, як він плакав і простягав до мене руки, втратила свідомість", - згадала Валентина.

Поки лікарі швидкої надавали матері медичну допомогу, рятувальники витягли хлопчика з пастки.

"Рятувальникам довелося розібрати конструкцію туалету. Яма була заповнена лише наполовину. Дитина трималася на поверхні, випорожнення були хлопчику по груди. Мотузками обв'язали одного з сусідів й опустили вниз. Він схопив хлопчика й обох витягли на поверхню. Подібні випадки, коли у вигрібні ями туалетів потрапляли люди були в Черкасах і Христинівці", - розповіли в обласному МНС.

Зараз ви читаєте новину «Півторарічний черкащанин ледь не загинув у ямі з випорожненнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути