субота, 22 вересня 2012 18:54

Полтавська журналістка вилила відро з помиями на мера Ніжина

Полтавська журналістка вилила відро з помиями на мера Ніжина
Ірма Крат вилила з відра бруд на мера прямо під час проведення 32 сесії міськради.

Ніжинська міліція (Чернігівська обл.) порушила кримінальну справу за статтею "хуліганство" стосовно головного редактора однієї з полтавських газет Ірми Крат, яка вилила бруд на мера Ніжина.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю УМВС України в Чернігівській області, в п'ятницю близько 12.00 у чергову частину Ніжинської міліції на телефон спецлінії "102" надійшло повідомлення від секретаря міського голови про те, що головний редактор однієї з обласних газет Полтавської області, кандидат у народні депутати зайшла до сесійної зали міської ради під час проведення 32 сесії і з відра вилила бруд на мера.

За даними перевірки слідчо-оперативної групи, інцидент стався близько 10.30.

Стосовно журналістки, яка здійснила хуліганські дії, 28-річної жительки м. Гадяч (Полтавська обл.), не судимої, порушено справу за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Слідство триває.

Як пише газета Факти, свої дії Ірма Крат пояснила помстою за те, що мер Приходько в одній з міських газет "Вісті от ЖагловськоЇ", а також в інтерв'ю телеканалу "Фотос" оббрехав її. Також вона є кандидатом у народні депутати на окрузі 151 (Полтавська область).


Зараз ви читаєте новину «Полтавська журналістка вилила відро з помиями на мера Ніжина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

106

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути